accountant-1238598_960_720-300x200

Mijn bedrijf draait gelukkig hartstikke goed. In zo’n tijd als nu mag ik dankbaar zijn dat wij elk jaar meer omzet draaien. Omdat het ook steeds beter gaat is de tijd die in de administratie gestoken moet worden ook veel meer geworden. Eerst deed ik dit zelf maar omdat ik ook zo druk ben kon ik dit niet meer goed doen. Vorig jaar heb ik door slordigheid een hele grote fout gemaakt met de jaarafrekening. Gelukkig was dit net op tijd terug te draaien want dit heeft mij gelukkig veel ellende bespaart.

Uitbesteden  calculator-385506_960_720-300x177

Omdat ik zelf niet meer over de administratie kan en wil gaan ben ik opzoek gegaan naar een administratiekantoor Aalsmeer. Ik moet zeggen dat ik redelijk snel een bij dit administratiekantoor Aalsmeer terecht was gekomen dit komt natuurlijk ook door het internet.

Ik had een afspraak gemaakt om alle mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit gesprek kwam naar voren dat ik voornamelijk verantwoordelijk ga zijn voor het aanleveren van de documenten. Voor de rest zou alles door het administratiekantoor gedaan worden en ze zouden dit ook nog eens extra controleren.

Nadat we geïnventariseerd hadden wat er gedaan moest worden en van welke diensten ik gebruik ging maken moest er natuurlijk ook een prijs worden afgesproken. De accountant heeft uitgelegd dat de prijzen vaak verschillen omdat grote bedrijven meer administratie hebben en hier meer tijd in ging zitten. Ik was daarom ook verbaasd toen hij het bedrag noemde. Ik had dit namelijk veel hoger verwacht!

Ik laat de administratie al een halfjaar bij dit bedrijf doen en ik ben tot nu toe alleen maar tevreden geweest!papier-en-pen