subsidieadviseur

Via het bedrijf TDW Advies is het mogelijk om een subsidieadviseur in te schakelen. Een subsidie is een tijdelijke bijdrage van de overheid, waarmee een project of activiteit opgestart kan worden. Vaak weten bedrijven niet waar zij wel of geen extra vergoeding voor kunnen krijgen. Vooral bedrijven die zich bezig houden met bepaalde onderzoeken en hiervoor extra geld kunnen ontvangen is het aan te raden om hier een adviseur voor in te schakelen. Deze weten als geen ander waar er eventueel geld voor gevraagd kan worden. Het zal jammer zijn dat je deze kans laat liggen en hierdoor bepaalde trajecten moet afwijzen.

Via TDW Advies een subsisieadviseur inschakelen

Het is mogelijk om via een speciale checklist te kijken waar een bedrijf eventueel een subsidie voor aan kan vragen. Echter bestaat de mogelijkheid dat deze lijst niet helemaal klopt en hierdoor kan het zijn dat je een bepaalde vergoeding mis gaat lopen. Daarom is het aan te raden om hier iemand voor in te schakelen die hier dagelijks mee bezig is. Zij hebben vele jaren ervaring op dit gebied en weten zo waarvoor er wel of geen bijdrage kan worden aangevraagd. Bovendien is het hele proces van aanvragen best wel lastig.

Ook ons bedrijf heeft gebruik gemaakt van TDW Advies. Hierdoor hebben wij weer wat extra geld gekregen om onze onderzoeken verder te kunnen uitbreiden. Zonder deze adviseur hadden wij een leuk bedrag misgelopen.