stressmanagement training

Ben jij nieuwsgierig of een stressmanagement training ook iets voor jou of jouw medewerkers kan betekenen, neem contact met  Linda Davelaar-van Dijk. De workshops, trainingen en (individuele) coaching zijn bedoeld voor bedrijven als ook voor particulieren. 

Al een tijd hebben wij op onze werkvloer te kampen met een enorme werkdruk. Meestal is dit maar een korte periode, maar deze keer lijkt er geen einde aan te komen. Ook kan je aan de medewerkers merken dat zij hiermee te kampen hebben. Veel mensen krijgen lichamelijke klachten of melden zich ziek. Als dit zo door gaat zal er niemand meer aan het werk zijn en dat willen wij graag voorkomen. stressmanagement training

Meer bewegen

Mensen die werkzaam zijn op een kantoor weten dat zij vaak te weinig bewegen. Meestal gaan zij in de morgen aan hun bureau aan het werk en blijven daar vaak meerdere uren achter elkaar zitten. Bij ons bedrijf hebben zij een stressmanagement training in het leven geroepen. Dit kan je door middel van  bewegingsvormen en lichaamsgerichte technieken doen. Enkele voorbeelden hiervan zijn schaatsen, boksen, zeilen, wandelen, buitensport, gymnastiek, samenwerkingsopdrachten. 

Inmiddels zijn wij op de afdeling vol in actie met dit programma en het heeft al aardig wat vruchten afgeworpen. Ook interesse in deze vorm van therapie, neem dan contact op met Beweging met FOCUS.