Wil jij als interieur professional een streepje voor hebben op je concurrenten? Blink dan uit met je 3D teken skills. Veel klanten vinden het best lastig om zelf in te schatten hoe ruim hun nieuwe woning is, en wat ze met de ruimte kunnen doen. Om die reden zijn ze waarschijnlijk al bij jou uit gekomen voor advies. Het is voor deze dan vaak enorm waardevol als ze een beetje mee kunnen kijken met waar jouw advies vandaan komt. Door 3D tekeningen te kunnen laten zien van jouw visie op hun woning, begrijpen ze beter hoe je op de ideeën bent gekomen en hoe het er uit komt te zien.

Ontwerp programma kiezen

Er zijn tegenwoordig veel 3D-tekenprogramma’s op de markt beschikbaar interieuradviseurs, binnen- en buitenhuis architecten, ontwerpers, stylisten en ook voor de liefhebber die zelf wil spelen met het ontwerpen van ruimtes in hun vrije tijd. Op dit moment is SketchUp een heel erg populair alternatief voor de meer kostbare 3D-tekenprogramma’s. Het is bovendien heel veelzijdig en professioneel en kan gebruikt worden om een compleet huis te ontwerpen. Zowel de buitenkant van het huis, als het interieur kunnen prachtig inzichtelijk gemaakt worden.

Om uit te blinken

Om echt een uitblinker te worden in het 3D tekenen met SketchUp worden er ook trainingen gegeven. Binnen 3 dagen word je tijdens de basiscursus SketchUp helemaal wegwijs gemaakt binnen het programma. De ontspannen en leerzame trainingen worden gegeven door experts die al 10 jaar met SketchUp werken. Dit zou jou zomaar eens verder kunnen helpen in je vak!