Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook was voor mij een hele goede keus. Onlangs ben ik een eigen bedrijf begonnen die wel wat meer naamsbekendheid moest krijgen. Omdat ik mijn werk voornamelijk thuis uitvoer en geen pand heb, is het voor klanten moeilijk om mij te vinden. Mijn producten verkoop ik dan ook alleen online via mijn website. Via een zakelijke kennis kreeg ik de tip om mijn diensten op social media onder de aandacht te brengen. Tegenwoordig zitten heel veel mensen op het social media platform en zo kan jij jouw netwerk uitbreiden. Dit vond ik een heel goed idee en wilde daarom een bedrijfspagina gaan aanmaken voor mijn bedrijf.

Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook met hulp

Omdat ik het best wel lastig vond om een juiste doelgroep te vinden voor mijn pagina, heb ik hulp ingeschakeld. Het bedrijf: Your Business Online heeft mij daarbij geholpen. Zo hebben zij voor mij geholpen met het opzetten van een advertentie campagne. Zij hebben de advertentie voor mij geoptimaliseerd en verwezen naar mijn bedrijfspagina. Ook hebben zij mij geholpen naar het vinden van de juiste doelgroep. Dit hebben zij gedaan door een selectie te maken van:

  • Geografische factoren
  • Demografische factoren
  • Interesses
  • Gebeurtenissen

Ook de facturatie, de rapportages en de analyse van het adverteren op Facebook nemen zij voor mij uit handen.

Adverteren op Facebook

Zeer tevreden met het resultaat

Dankzij de hulp van dit bedrijf zijn mijn klanten ruim verhoogd. Ze kunnen mij nu beter vinden en mijn pagina wordt veel geliked en gedeeld. Daardoor komen er steeds meer volgers bij en wordt mijn producten meer bekeken en verkocht. Zonder dit bedrijf was mij dit dan ook echt niet gelukt om dit resultaat te bereiken. Wil jij ook het maximale resultaat behalen uit het adverteren op Facebook? Dan raad ik jou aan om eens contact op te nemen met dit bedrijf.