led reclamemast

Als u op zoek bent naar een led reclamemast dan kunt u kiezen uit verschilende soorten.

Wat van belang is is dat u goed rekening houdt met de windbelasting. Binnen nederland zijn er diverse verschillende gebieden met andere wind sterkte. Zo kan de constrcutie voor een led reclamemast in Zeeland anders en sterker moeten zijn dan een led reclamemast in Limburg.

Laat dus altijd de led reclamemast berekenen door een engineer zodat u zeker weet dat de constructie veilig is. Het betreft hier dan niet alleen de constructie maar ook de ondergrond waar de constructie op komt te staan. Dit zal in veel gevallen een betonnen sokkel zijn en die dient dus ook een bepaalde afmeting te hebben.

Model led reclamemast

Er zijn diverse modellen led reclamemasten. Zo kunt u kiezen voor een enkele paal of voor 2 palen mar het is ook mogelijk om het led scherm op een V-paal te plaatsen. Sommige bedrijven gaan nog verder en willen echt iets speciaals en laten dus een designpaal maken. De kosten hiervoor zijn vaak hoger dan bij een standaard constructie maar de paal zal wel meer opvallen.

Alles hangt uiteraard  af van de grootte van het led scherm dat op de reclamemast komt te staan. Ook is het van belang om ernaar te kijken of er de mogelijkheid is om service te verlenen aan de voorkant. Als dit niet mogelijk is da zal er aan de acherkant iets moeten worden gemaakt zodat me nog wel in het led scherm kan mocht er iets kapot zijn.

Materiaalkeuze led reclamemast

De meeste led reclamemasten worden van staal gemaakt en dan thermisch verzonken. Zo zijn ze lange tijd bestand tegen roest. Daarnaast kan u natuurlijk ook de mast laten spuiten in een bepaalde RAL kleur. Mocht het een klein led scherm zijn dan kunt u er voor kiezen om het frame uit aluminium te laten maken.

Voor advies over led reclamemasten kunt u terecht bij de Leddisplayexpert in Breda