Gemak en comfort, daar kunnen we maar niet genoeg van krijgen. Het kan echter wel een uitdaging zijn om daar de juiste plek voor te vinden. Met oorfauteuils wordt de unieke mogelijkheid geboden om met een minimale beschikbare ruimte een plek te creëren waar je ongestoord in kan wegduiken. Het is zelfs niet nodig het heel interieur her in te richten.

De stoel zelf biedt al het nodige

De ruimte om in weg te duiken en alles om je heen te vergeten wordt namelijk door, of eigenlijk in de oorfauteuils geboden. De ‘oren’ aan beide zijden van de leuning, samen met de hoogstaande armleuningen bieden het geborgen gevoel. Een oase van rust dus die niet meer dan een paar m² in beslag neemt. Om het comfort te verhogen is de oorfauteuil bekleed met een zachte voering, ook ideaal om er een dutje te nemen. Omdat er altijd een ruime keuze is aan modellen, zal er zeker eentje gevonden worden die bij de wensen aansluit. Zo kunnen oorfauteuils altijd in het interieur worden ingepast. Ook voor een moderne inrichting zal er een geschikte worden gevonden, gelukkig zonder dat er afbraak wordt gedaan aan het comfort.

Niet alleen voor in huis

Een comfortabele plek moet overal te vinden, ook voor op de werkplek. Op kantoor staat een oorfauteuil statig en geeft het gelijk een aparte uitstraling aan de plek. Niet alleen prettig voor bezoekers, maar ook gewoon voor het personeel zelf. Een plek waar ze even de tot rust kunnen komen en zal dat allemaal doorwerken naar de rest van het bedrijf. Voor veelvuldig gebruik kan er worden gekozen uit lederen bekleding of ruitstof. Personen die lang van postuur zijn kunnen gaan voor oorfauteuils met lendensteun en een hogere rugleuning. Vervaardigd uit duurzame materialen gaan de fauteuils lang mee en kunnen ze altijd opnieuw worden bekleed.