Ben jij een werkgever of een werknemer die graag wilt weten waar ze aan toe zijn. Wij zijn een persoonsbemiddeling Rotterdam en willen graag zowel de werknemers als de werkgevers informeren over de persoon waar ze aan toe zijn. We willen mensen helpen om niet steeds na een anderhalf jaar of 2 jaar gewerkt te hebben uit een bedrijf te gooien. We weten ook hoe moeilijk het is om een baan te  behouden of je best voor te doen als je niet krijgt wat je verdient. Na jarenlang gewerkt te hebben voor een bedrijf was het tijd voor persoonsbemiddeling Rotterdam om nieuw leven in mensen te blazen. We willen namelijk dat iedereen weet dat ze het allemaal waard zijn om geselecteerd te worden. Mocht het bedrijf of de werknemer toch niet naar je wens zijn, dan zullen we maatregelen treffen. Wellicht dat een andere werknemer of bedrijf wel bij jou past.

Hoe gaat zo’n selectie voor een werknemer?

Allereerst moet je wel werkzaam zijn bij het bedrijf waar je graag wilt blijven anders kunnen wij geen persoonsbemiddeling Rotterdam verrichten. Mocht je geen gebruik willen maken van persoonsbemiddeling Rotterdam, dan kunnen we dit ook begrijpen. Niet iedereen is ervan gediend. Een bedrijf zou sneller een persoonsbemiddeling Rotterdam inhuren om werknemers die betrouwbaar zijn te werven. Mocht je niet door de selectie zijn, dan hoor je het meteen. Bedrijven willen nu eenmaal werknemers die niet langdurig ziek zijn en werknemers die graag hun best doen voor het bedrijf. Daarom kijken we naar je CV mocht je het niet mee eens zijn.

Vragen over de selectie?

Wij kunnen altijd contact houden over je selectie en zelfs een goed woordje voor je doen bij het bedrijf. Met een tijdelijk of vast contract heb je namelijk meer rechten als werknemer. Mocht dit niet goed verlopen, dan heb je tenminste nog je rechten bij persoonsbemiddeling Rotterdam.