Ik heb zo lang op kantoor gewerkt, ik was er op een gegeven moment helemaal klaar mee. Een paar van mijn collega’s deden het al; een deel van de tijd op kantoor werken en de rest van de tijd thuis werken. Dat leek mij op dat moment echt een geweldig idee dus ik ging met mijn werkgever praten om een beetje te polsen of dat er voor mij ook in zat. We besloten om een soort van proefperiode in te stellen; een periode van drie maanden waarin ik het mocht gaan proberen. Ik zou dan de helft van de tijd op kantoor door brengen en de rest van de tijd zou ik gaan thuis werken. Ik was heel blij, de kinderen ook en zo ging ik er voor dus. Nou, daar kwam ik na een paar weken dus alweer op terug. Ik merkte aan mezelf dat ik dingen ging uitstellen. Het gemak dat ik thuis was maakte dat ik werd afgeleid, door de kinderen tussen de middag, door de huishoudelijke taken die er nog lagen enz. Ik wilde weten hoe ik uitstelgedrag kon aanpakken en daar kon ik meer over lezen op de site hethybridewerken.nl. Een interessante site voor de leidinggevende in eerste instantie met diverse artikelen, inzichten en tips over verschillende zaken wat met werken te maken heeft, dus ook over het uitstelgedrag aanpakken. Ik ben dit artikel gelijk gaan lezen over uitstelgedrag aanpakken. Hierin staat beschreven hoe je gewoontes kan creëren en je hoofd opgeladen kan houden. Er wordt in dit artikel uitstelgedrag aanpakken besproken waarom u uitstelgedrag vertoont. Of u faalangst hebt waarvoor u het uitstelgedrag moet aanpakken. Ze vertellen heel veel over dit onderwerp en het is erg interessant kan ik u vertellen. De tips en trucs om uitstelgedrag aan te pakken hebben me goed geholpen waardoor ik het thuiswerken niet gelijk heb opgegeven. Daar ben ik wel heel blij mee moet ik zeggen. Er staan nog veel meer interessante zaken op de site, zoals maatwerk trainingen, gratis slimme tips en als u ze wilt bellen kan dat ook maar u mag ze ook mailen.

Wilt u ook uitstelgedrag aanpakken?

Dan is dit, het huidige moment, hét moment om dit aan te gaan pakken, er wat mee te gaan doen. Via deze heb ik heel veel geleerd en zijn er een aantal dingen verbeterd op dit gebied waardoor ik nu makkelijker met dit uitstelgedrag omga. Heel fijn want zo kan ik effectiever werken en heeft mijn werkgever ook weer wat meer aan me. Ik baalde van mezelf maar dankzij deze site niet meer.

Interesse om meer te lezen hierover?

Ga dan naar deze site, want:

  • Ze plaatsen goede artikelen op deze site
  • Ze zijn interessant en leerzaam
  • U kunt ook maatwerk trainingen aanvragen

Ik vind het een goede site met voldoende informatie over verschillende onderwerpen. Neemt u ook eens een kijkje? Dan kunt u voor uzelf zien wat u er voor uzelf uit kunt halen en daar kunt u ook van leren natuurlijk. Een professionele site met interessante zaken en onderwerpen.