Beachvlaggen werden oorspronkelijk gebruikt op het strand, hetgeen de naam ook al doet vermoeden. Tegenwoordig kunnen ze voor meerdere doeleinden ingezet worden en beachflags kopen kun je ook online doen. 

Kenmerken van beachvlaggen

Bij Vlaggenleverancier.nl kun je terecht als je op zoekt bent naar diverse soorten beachvlaggen. Ze zijn in diverse groottes te koop, variërend tussen de twee en vier meter. Als je ervoor kiest een beachvlag te bestellen wordt deze geleverd samen met een bijpassende voet, een flexmast en een draagtas. De vlag is makkelijk en snel op te bouwen en af te breken en goed mee te nemen zodat je deze op diverse locaties kunt gebruiken. 

Te gebruiken op verschillende locaties

Een beachvlag kun je op verschillende locaties gebruiken. Daar waar je ze vroeger alleen maar op het strand zag kom je ze nu ook tegen bij winkels, op evenementen en beurzen. Als je een stand hebt waar je een beachvlag bij plaatst is deze voor de bezoekers goed zichtbaar en herkenbaar en kan je stand snel gevonden worden, ook vanaf afstand. 

Kijk wat er allemaal mogelijk is

De vlag zelf kan bedrukt worden met een tekst of afbeelding naar keuze. De bedrukking kan op één kant komen staan maar dubbelzijdig is ook mogelijk. Als je het zelf moeilijk vindt wat erop dient te komen staan kan het bedrijf je daarin adviseren en samen met je bekijken wat er allemaal mogelijk is. Op die manier vind jij voor jouw bedrijf de beste vlag met accessoires om reclame mee te maken.