memoriae-logo

Een week geleden ging ik uit met mijn vrienden. Wij hebben een gezellige avond gehad. Na urenlang gefeest te hebben zag ik een meisje dat mij erg leuk lijkt. Zelf ben ik een persoon die niet altijd zelfverzekerd is, maar toen ik haar zag voelde ik me erg zelfverzekerd. Ik begon een gesprek met haar en het ging erg goed. Dat meisje is erg aardig en heel gezellig. Ik vroeg of zij zin had om een keer iets te gaan drinken. Het leek haar ook erg leuk en we maakten voor volgende week een afspraak. Nu wil ik niet met lege handen bij onze eerste date komen, dus wil ik een soort cadeau voor haar kopen. Op het internet ben ik gaan zoeken naar verschillende bedankjes.

Een geweldige bedrijf

Het was een moeilijke zoektocht, omdat je meestal niet weet wat je moet halen voor iemand die je nog niet echt kent. Na een tijdje gezocht te hebben vond ik een leuke website! Een geweldig bedrijf, met een ruim assortiment. De webshop was van Memoriae. Bekijk hun website eens om te zien waar ik het over heb, je vindt er echt van alles!

groen-zakje-zonnebloem

Perfecte cadeau

Na de website grondig te hebben doorzocht zag ik een product dat mij erg aansprak. Dit cadeautje stond als ‘Tip Van De Dag’ op de website. Het is een lolly in de vorm van een hartje. Natuurlijk is het maar een kleinigheidje, maar ik hoop dat het veel betekent voor het meisje aan wie ik het geef.

snoep-bedankje-hartje