legnest 2 In de laatste maanden is het bedrijf waarbij ik werk ontzettend gegroeid. Er kwamen daarom meer banen vrij en zo had ik de optie om een heftruck cursus te gaan volgen. Wel moest ik van mijn werkgever bij Osseforth een opleiding gaan volgen. Aangezien hij al eerdere ervaring heeft met het bedrijf wilde ik hij graag alle werknemers bij Osseforth houden. Dit is namelijk een rijschool die erg bekend staat om de begeleiding voor nieuwe logistiek medewerkers.

Een goede servicepal3

Ik besloot contact op te nemen met deze rijschool en vervolgens heb ik een afspraak gemaakt voor mijn eerste heftruck cursus. Tijdens de cursus verliep alles perfect. Ik werd goed geholpen en op punten aangesproken waar het minder ging. Aangezien mijn zwakke punten goed werden aangepakt heb ik ook vrij gemakkelijk mijn examen gehaald. Dat heb ik natuurlijk te danken aan de goede instructeurs die Osseforth heeft. Ik ben ze daarom ook erg dankbaar.

Zeker een aanrader

Als jij als werkgever je werknemers een certificaat wilt geven dan raad ik het je zeker aan de website van Osseforth te bekijken. De cursussen die ze via hier aanbieden zijn namelijk erg goed geprijsd en hierdoor dus heel interessant. Je kan via de website ook meteen aanvragen wat het kost om meerdere pakket af te nemen. Ze zullen je dan helpen door een mooie prijs voor je te maken. Want zeg nou eerlijk niemand wilt teveel betalen.