Dakramen

Via de webshop Bouw-handel.nl hebben wij diverse dakramen besteld. Wij hebben een zeer mooi pand, enige nadeel dat hier een schuin dak op zit en hierdoor lijkt de ruimte klein. Echter is dit pand twee keer zo groot als ons vorige pand en hierdoor hebben wij hier intrek in genomen. Tijdens de verhuizing viel het ons al op dat het best wel warm en donker op een paar plaatsen was. Hier moest echt verandering in komen wanneer hier mensen gingen zitten om te werken.

Door de aanschaf van diverse ramen hebben wij dit probleem op kunnen lossen. Deze ramen kan je namelijk helemaal open zetten en dat brengt veel licht en zuurstof met zich mee.

Verschillende soorten en maten dakramen hier te koop

De website van de Bouw-Handel heeft ervoor gezorgd dat wij over de hele afdeling voldoende licht en zuurstof naar binnen kunnen halen. Wij hebben diverse tuimelvensters gekocht die helemaal open gezet kunnen worden. Het is nu zelfs mogelijk om makkelijk het dak op te klimmen mocht dat nodig zijn.

Behalve het enorme assortiment dat je hier kan vinden is de levertijd ook erg snel. Over het algemeen worden de bestellingen binnen een week geleverd. Er is een mogelijkheid om achteraf te betalen, 14 dagen na levering. Neem de tijd wanneer je besluit om hier een raam te kopen. De keuze is enorm en de prijzen zeer aantrekkelijk. Niet voor niets maken zij reclame met de laagste prijsgarantie.