doos op maat kopen

Een doos op maat kopen raad ik zeker aan als jij iets veilig wil verzenden. Zelf heb ik namelijk een tijd geleden iets opgestuurd in een veel te grote doos omdat ik niets anders in huis had. Helaas is de verzending niet goed verlopen en was het product kapot gegaan. Daar was de klant niet blij mee natuurlijk. Dat was heel erg vervelend en daarom laat ik mij niet nog eens overkomen. Een vriend van mij die ook een webwinkel heeft vroeg ik op advies. Misschien wist hij wel een manier om producten veilig te verzenden. Hij raadde aan mij aan om zelf een doos te laten ontwerpen.

Dozen

Doos op maat kopen voor een goede prijs

Een doos op maat kopen had mijn goede vriend namelijk ook gedaan. Sindsdien heeft hij nooit meer een klant teleur hoeven stellen met een product die kapot bezorgd werd. Ik vond dat echt heel erg slim van hem en daarom keek ik diezelfde avond nog op de website die ik van hem doorgekregen had. De volgende dag nam ik direct contact met hen op. Samen met de medewerker aan de telefoon probeerde ik erachter te komen welke maten ik graag wilde bestellen. Ik legde aan hem uit wat ik graag wilde verzenden. De medewerker dacht goed met mij mee en kwam met verschillende voorstellen.

Dozen

Ze denken echt met jou mee

Wat ik zo fijn vond aan het bedrijf is dat zij echt actief met jou meedenken. Zonder het advies van een van de medewerkers had ik nooit de doos op maat kunnen kopen die het beste bij mijn bedrijf paste. De prijs die zij ervoor vragen is ook heel erg goed. Ik ben erg blij dat ik mijn goede vriend om hulp heb gevraagd. Nu kan ik al mijn orders op een veilige manier verzenden.