riviercruise duitsland

Een riviercruise Duitsland kan je alles bieden dat je van een vakantie mag verwachten: lekker eten en drinken, mooi weer en een hoop mooie plaatsjes, gebouwen en natuur om te bezichtigen. Eigenlijk combineert een dergelijke cruise alle belangrijke elementen van je vakantie, en je hoeft er helemaal niet voor naar de andere kant van de wereld. Je zal met die verre reizen die iedereen tegenwoordig maakt bijna vergeten dat ons buurland Duitsland ook zoveel heeft te bieden. En met een riviercruise kun jij deze mooie plekken zelf ontdekken.

riviercruise duitsland

De voordelen van een riviercruise

Wat zijn nog meer aanmerkelijke voordelen van een riviercruise Duitsland, behalve dat het meerdere belangrijke vakantie-elementen combineert? Nou, je hebt met een dergelijke invulling van je vakantie een fijne balans tussen ontspanning en avontuur te pakken. Je stopt op verschillende plekken om mooie bezienswaardigheden te bezichtigen, maar er is genoeg ruimte om lekker even een drankje te doen. Daarnaast is het zo dat een riviercruise heel gezellig is, omdat je de ervaring met meerdere mensen (medereizigers en de bemanning) meemaakt. Het schip waarop je verblijft is van alle gemakken voorzien: denk hierbij aan een zwembad, ligbedden en een restaurant. En dat allemaal voor een betaalbare prijs!

Bezienswaardigheden en mooie natuur

Met een rondreis over de rivieren van ons buurland kom je ontzettend veel dingen tegen die het bezichtigen waard zijn. Neem bijvoorbeeld nou de historische kastelen en burchten die je tegenkomt op de reis. Vanaf het schip zijn de middeleeuwse bouwstijlen goed te zien en krijg je een goed beeld van welke functie deze gebouwen vroeger hadden. Maar niet allen culturele elementen in de vorm van gebouwen passeren de revue. Er valt ook genoeg ongerepte natuur te bewonderen, zoals de dichtbegroeide bossen en de dieren die daarin rondlopen.