Werk jij met bloemenemmers?

Voor wie werkt met bloemenemmers weet als geen ander dat dit veelzijdig is en krachtig dient te zijn. Met name wanneer de bloemen getransporteerd moeten worden verwacht je kracht en sterkte. Maar hoe wordt het gemaakt en waar wordt het eigenlijk van gemaakt?

Vaak vind je deze emmers in een winkel of bloemenhandel waar partijen bloemen in vervoert worden. Maar je wilt natuurlijk ook graag hebben dat deze emmers van duurzame kwaliteit worden gemaakt. Bij Naber Plastics ben je aan het juiste adres wanneer je hier naar zoekt. Niet alleen wordt het vrijwel automatisch gemaakt waardoor de kosten hierdoor vrij laag kunnen blijven. Daarnaast verwerken zij alles in eigen huis! Dit houdt in dat jij nooit te lang hoef te wachten op jouw bestelling en kunt profiteren van een geweldige service.

Vandaag jouw bloemenemmers realiseren?

Bloemenemmers worden vervaardigd door middel van spuitgieten. Met hoge kracht wordt gesmolten kunststof gespoten in een matrijs wat de vorm heeft van een emmer. Doordat de matrijs koud is zal de kunststof vrijwel meteen gaan stollen en zijn vorm krijgen.

Op de website van Naber Plastics is het mogelijk om dit te verkrijgen in diverse kleuren en afmetingen. Een matrijs hebben zij vrijwel standaard klaar staan om de productie op gang te zetten. Wil jij graag meer informatie omtrent het ontwikkelen van de juiste emmers? Wacht dan niet langer en schakel vandaag nog hun hulp in!