Een auto aanschaffen voor zakelijk gebruik kan je een aardige duit kosten als ondernemer. Zeker als je nog maar net gestart bent met je bedrijf kan dit een probleem worden als je niet over voldoende financiële middelen beschikt. Dan kun je beter kijken naar de mogelijkheden van leasen.

Kies voor  lease wagens

Bij Autofinancier financial lease kun je ook als beginnend ondernemer terecht. Je hoeft geen jaarcijfers te overleggen om bij hen een auto te kunnen leasen. De wagen zelf vormt het onderpand van het leaseplan en je hoeft niet aan je werkkapitaal te komen om erin te investeren. Als de auto afgeleverd wordt teken je een contract waarin staat hoeveel de maandelijkse premie bedraagt. De premies zijn gunstig bij dit bedrijf en je betaalt iedere maand tijdens de volledige looptijd van het contract altijd hetzelfde. Dan weet je ook altijd waar je aan toe bent en krijg je ook niet met verrassingen te maken. De maandpremie is btw vrij, je betaalt alleen de eerste keer bij de aflevering btw. Voordeel van financial leasing is dat je deze btw weer kunt terugvorderen bij de eerstvolgende belastingaangifte.

Ruim aanbod

Autofinancier financial lease heeft een ruim aanbod aan personen- en bedrijfswagens die je kunt terugvinden op de website. Deze occasions staan verspreid door het hele land bij meer dan 200 verschillende autohandelaren, zodat er altijd wel eentje bij jou in de buurt is. Heb je een geschikt exemplaar gevonden? Vraag dan een offerte aan, dan weet je doorgaans binnen een dag wat het je gaat kosten en of dit voor jou haalbaar is.