U wilt maar al te graag bijzonder vergaderen op een sfeervolle locatie in Woerden? Dan bent u bij de Hofclub aan het juiste adres! Hier is het namelijk mogelijk om een ruimte af te huren welke volledig tot uw beschikking is tijdens de door u afgesproken tijden. Dit houdt in dan u volledige beschikking heeft over de koffie en thee, tevens ook een ruimte waar u niet wordt gestoord tijdens uw vergadering en dat is wel zo prettig.

hofclub_vergaderen_0303_klein

In een ambiance waarin u uw zakelijk aspecten kunt bespreken met andere zorgt ervoor dat een ieder zich comfortabel zult voelen en dus ook beter gericht kan zijn op wat er wordt besproken. Bij de Hofclub kunt u diverse ruimtes afhuren waarin u uw bespreking kan voeren. Dit houdt in dat uzelf de beschikking kan stellen met de hoeveelheid personen u hier wilt vergaderen.

vergaderen_overleg_pan

Ook het vinden van een ruimte waar u gemakkelijk het werk kan voortzetten bent u bij de Hofclub aan het juiste adres. Met name de goede zorg welke er wordt verricht voor én na uw vergadering is perfect. Uw koffie en thee wordt klaar gezet alvorens u de ruimte binnen treedt. Dit houdt in dat u zorgeloos uw vergadering kunt voortzetten zonder dat u gestoord wordt. Wij bieden u maar al te graag de nodige privacy voor uw vergadering, u huurt niet voor niets een externe ruimte om belangrijke zaken bespreekbaar te maken toch? Bijzonder vergaderen in een prachtige ambiance van rust en netheid doet u dan ook bij de Hofclub!