koerier Amersfoort

Ben jij voor jouw bedrijf op zoek naar een goede, maar zeker een betrouwbare koerier nabij Amersfoort, dan ben je hier aan het juiste adres. Vaak moeten wij snel een levering doen, maar zijn onze eigen chauffeurs al op pas. het is dan een geweldige oplossing om hiervoor De Booij Express te kunnen inschakelen. Zo hadden wij laatst een spoed opdracht, maar omdat wij zelf al met een tekort aan medewerkers zaten, konden wij deze opdracht niet uitvoeren. Meteen een telefoontje naar De Booij Express gedaan om deze speciale zending alsnog in de buurt van Amersfoort te laten leveren. koerier Amersfoort

Geweldige service

Steeds vaker maken wij gebruik van de koerier nabij Amersfoort. Vaak zij het kleine, maar zeer belangrijke pakketjes die geleverd moeten worden. Voorheen deed een collega op kantoor dit tussen door even wegbrengen, maar dat was geen ideale situatie. Nu hoeven wij slecht één telefoontje te plegen en kunnen doorgaan met onze eigen werkzaamheden.

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat dit bedrijf voor jouw zaak kan betekenen, neem dan contact met De Booij Express op via 06-46626278 of per mail via info@debooijexpress.nl. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en zeker in de toekomst gaan wij vaker gebruik maken van hun diensten.