Het is enorm belangrijk om je bedrijf goed neer te zetten. Als je eenmaal alles op de rit hebt en een duidelijk beeld van het bedrijf hebt, is het tijd om reclame te gaan maken. Reclame is misschien wel een van de belangrijkste onderdelen van het hebben van een bedrijf. Mensen moeten immers weten dat jouw bedrijf bestaat. Het enige nadeel van reclame maken is dat het vaak enorm duur is. Zo betaal je voor een radiospotje of een advertentie al snel honderden euro’s per keer dat het wordt afgespeeld. Gelukkig zijn er ook een aantal manieren om zelf gratis reclame te maken. Wil je weten hoe je dat doet? Lees dan snel verder!

Stickers

Een van de beste dingen die jij gratis kunt doen is om stickers te plakken. Je hebt vast wel eens voor een stoplicht in de stad gestaan die volgeplakt is met allerlei stickers. Dat is precies de bedoeling. Je kunt eenvoudig een sticker zelf ontwerpen bij Sticker Atelier. Zo kun jij jouw bedrijfslogo op de sticker zetten en kun jij de straat op gaan om op alle drukbezochte plekken jouw stickers op te plakken! Er is de kans dat de stickers ergens niet geplakt mogen worden. Het enige dat dan gebeurd is dat jouw stickers weer weg worden gehaald. 

Social Media

Een andere soort gratis reclame is social media. Het is immers gratis om een account aan te maken. De rest is volledig up to you. Zorg ervoor dat jouw account gaat groeien. Daardoor zullen er steeds meer mensen jouw posten zien en wordt er veel reclame voor jouw bedrijf gemaakt!