Ligt de vloer in jouw horecabedrijf er al de nodige jaren in? Dan is het zo onderhand wel een keer tijd om deze vloer te vervangen. Waarom? Omdat er door de jaren heen mogelijk schade is ontstaan aan de vloer. Niet bepaald hygiënisch natuurlijk, want hier kunnen allerlei etensresten gaan ophopen. Zo is de kans op ongedierte en schimmels natuurlijk ook een stuk groter. Het kan echter ook gewoon zijn dat jij de huidige vloer niet meer mooi vindt. Ga jij jouw horecavloer vervangen? Kies van voor horecavloeren van pvc!

Horecavloeren van pvc zijn makkelijk en snel te plaatsten

Horecavloeren van pvc zijn relatief duur in de aanschaf. Toch heeft een dergelijke vloer ook heel erg veel voordelen. Zo is een horecavloer van pvc bijvoorbeeld makkelijk te plaatsen. Het maakt in dat geval niet uit wat voor een ondergrond er aanwezig is. Horecavloeren van pvc zijn namelijk toepasbaar op elke dragende ondervloer.

 

Minder gevaar voor personeel en gasten met horecavloeren van pvc

Naast het feit dat horecavloeren van pvc makkelijk te plaatsen zijn, zijn deze vloeren ook minder gevaarlijk voor jouw personeel en gasten.  Zo voldoen horecavloeren van pvc bijvoorbeeld aan de HACCP-richtlijnen. Daarnaast zijn ze brandveilig en antislip. Zelfs wanneer de vloer vochtig is, is de kans op uitglijden minimaal. Met horecavloeren van pvc hoef jij dus niet meer bang te zijn op pijnlijke uitglijders van jouw medewerkers.

Vloeren in verschillende kleuren

Wil jij de vloer van jouw horecagelegenheid in een bepaalde kleur? Dan zijn horecavloeren van pvc helemaal een goede keuze. De vloertegels zijn namelijk verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, rood, bruin en blauw. Hierdoor is er ook voor jouw horecagelegenheid wel een passende vloer te vinden. De tegels worden altijd verbonden met behulp van thermische lassen, waardoor er geen vloeistof onder kan komen.