Op zoek naar een goede evenementenlocatie Utrecht en omstreken? Neem dan eens een kijkje op de site van het Mereveld. Deze mooie locatie wordt omgeven door een schitterend natuurgebied. Bovendien is deze evenementenlocatie in Utrecht perfect voor meerdere gelegenheden. En dit alles voor een goede prijs. De locatie beschikt over meerdere zalen. Voor wat voor soort evenementen zou je deze locatie kunnen gebruiken? Hieronder kun je er meer over lezen.

Evenementenlocatie Utrecht: waarom kiezen voor het Mereveld?

Waarom je moet kiezen voor het Mereveld? Meerdere redenen zijn aan te wijzen. Ten eerste is er de veelzijdigheid van de locatie. Je kunt hier meerdere evenementen organiseren. Ten eerste zijn er de zakelijke evenementen die je hier kunt organiseren. Je kunt hierbij denken aan events zoals vergaderingen (het Mereveld beschikt over speciale vergaderruimtes), conferenties, congressen, business meetings, seminars, presentaties of andere bedrijfsevenementen. Hierbij kun je gebruik maken van de zes zalen waarover deze locatie beschikt. Gemiddeld passen er in de zalen 40 tot 700 bezoekers in de grootste zaal.

Hierbij beschikt het Mereveld over een eigen keuken waar diverse heerlijke gerechten worden gemaakt. Dit is tevens geschikt voor de andere evenementen die hier georganiseerd kunnen worden. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een trouwerij. Op deze locatie zal het absoluut een geslaagd feestje worden! Daarbij is de omgeving perfect voor het schieten van foto’s. Maar ook voor een groot verjaardagsfeest of elke andere gelegenheid kun je terecht bij het Mereveld. Evenementenlocatie Utrecht gezocht? Het Mereveld zal voldoen aan al je eisen.