Microsoft, een van de grootste bedrijven van de wereld en overal bekend. Ze verkopen verschillende producten, van telefoons en laptops naar software op vrijwel elk gebied. Zo ook Office 2019, dat werd geüpgraded van Office 2016. Dit betekent dat programma’s zoals Word, PowerPoint en Excel verschillende upgrades hebben gekregen.

De laatste versie van Office is tevens ook een versie die je eenmalig koopt en dus niet zoals Office 365 is, wat op abonnementsbasis is. Je betaalt hier maandelijks of jaarlijks een bedrag voor en dit geeft je dan toegang tot het programma. Als er andere versies of kleine verbetering uitkomen dan zullen deze ook voor jou beschikbaar komen. Mocht je benieuwd zijn of de maandelijkse of jaarlijkse variant de beste optie is voor jouw bedrijf, dan is het aan te raden om contact op te nemen met een specialist op het gebied van Microsoft.

Onlinekeys

Zo ook wordt Office 2019 op verschillende websites verkocht, het is namelijk ook in gebruik bij bijna alle computer gebruikers (afgezien van Apple computers). Zo ook biedt Onlinekeys.nl deze programma’s in één pakket aan of in bundels. Onlinekeys is opgericht met het idee en doel het veilig en vertrouwd kopen van software. Geen enkel ander bedrijf biedt de mogelijkheden die Onlinekeys biedt. Het is een geregistreerd KVK bedrijf wat in Nederland gestationeerd is en ook Nederlandse service + legale producten levert.

Zij biedt 100% key garantie, wat inhoudt dat wanneer een key niet werkt je deze gewoon weer vergoed krijgt of geruild wordt zodat je waar voor je geld krijgt.

Het is niet weg te denken

Het is niet weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering. Je kan namelijk niet zonder office en hierbij is het natuurlijk prettig dat je gebruik kunt maken van de nieuwste software. Hierbij is het dus verstandig dat je kiest voor office 2019, want hierdoor weet je zeker dat je toegang hebt tot de beste functionaliteiten en dat is natuurlijk erg prettig. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de functionaliteit, dan is het aan te raden om contact op te nemen met een specialist op het gebied van Microsoft. Hierbij weet je zeker dat je antwoord krijgt op al je vragen en dat is natuurlijk wel zo prettig.