Matrix Projectvloeren B.V helpt bedrijven door heel Nederland bij de inrichting van hun kantoorruimtes. De vloeren worden gelegd of gestoffeerd in de sfeer zoals jij precies voor ogen hebt met jouw bedrijf. Een vloer is natuurlijk ontzettend belangrijk voor het geven van een sfeer van de ruimte maar is ook een beetje branding natuurlijk. Met een vloer geef je aan wat voor soort bedrijf je bent. Zakelijk of een beetje speels? Je kunt van alles kiezen, het is maar net wat bij je past en hoe je gezien wilt worden.

Productieve vloer


Een vloer die gelegd wordt via Matrix Projectvloeren B.V zal aan alle eisen voldoen die in de huidige tijd gesteld worden. Zo wordt er rekening gehouden met duurzaamheid en maatschappelijk plus milieubewust ondernemen. Maar boven alles is het meest belangrijk dat er een vloer gelegd gaat worden die zorgt voor een gezonde, motiverende en inspirerende omgeving om te werken. Dat zal uiteraard het belangrijkst zijn. Zo’n plek zal namelijk voor meer productiviteit zorgen maar zal ook een stuk prettiger werken, wat je op termijn serieuze bedragen zal schelen.

Traject van aanschaffen


Je begint met een verdieping in de vloer die het meest aanspreekt. Vervolgens komen wij langs om de mogelijkheden en werkzaamheden die te doen zijn te bekijken. Wij zullen aan de hand hiervan een offerte opmaken die we jou kant op sturen. Als hier akkoord op gegeven wordt dan bestellen wij de vloer bij de fabrikant en wordt de vloer in de komende periode in nauw overleg met jou geplaatst. Als je tevreden bent dan volgt uiteindelijk de oplevering en ronden we alles af wat er nog administratief moet gebeuren. Wacht dan ook niet langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op om meer te weten te komen over ons.