Polssteun

Een polssteun heeft mij echt ontzettend geholpen. Ik zit namelijk vijf dagen per week van negen tot vijf op het kantoor achter de computer. Elke dag ga ik met heel erg veel plezier naar mijn werk. Dag in dag uit ben ik met allemaal verschillende dingen bezig en daarvoor heb ik een computer nodig. Omdat ik dus vijf dagen per week werk, zit ik vaak in de zelfde houding. Mijn armen rusten vaak op de rand van mijn bureau. Met mijn hand beweeg ik druk de muis. Als jij dat zo lang al doet, dan kun jij daar uiteindelijk last van krijgen.

Computer

Een polssteun tegen de pijn

Op een gegeven moment kreeg ik best veel last van mijn arm en hand en toen heb ik uiteindelijk een polssteun aangeschaft. Het was eerst best wel een zoektocht om erachter te komen wat zou helpen tegen de pijn. Ik wist namelijk niet dat het kon liggen aan het feit dat ik een kantoor baan had. Ik dacht eerst dat ik mijn hand ergens gestoten moest hebben. Daarom ging ik  langs de dokter om te vragen wat het kon zijn. Ik ben erg blij dat ik dat gedaan heb, want zo ben ik erachter gekomen wat ik eraan kon doen.

Computer

Probeer het ook eens

Van de dokter kreeg ik het advies om eens een polssteun uit te proberen. Zelf had ik daar nog nooit iets over gehoord. Nadat ik het opgezocht had, werd ik er gelijk enthousiast over. Het klonk als iets wat perfect in mijn situatie zou helpen. Ik vond een fijne webshop die gespecialiseerd is in deze producten. Daar heb ik er een besteld en sinds ik hem binnen heb gebruik ik hem elke dag. Ik merk dat ik aanzienlijk minder pijn heb in mijn hand en arm. Ik raad het product zeker aan om eens uit te proberen.