daklekkage

Het is de nachtmerrie van veel mensen, je komt thuis wanneer het slecht weer is en je ziet een plas water in je uitbouw liggen. Gelukkig is er nog niet heel veel schade, maar er moet wel snel actie ondernomen worden om dit snel op te lossen. Je hebt al gekeken op het platte dak van de uitbouw, maar helaas zie je niet waar het water naar binnen komt. Op het dak wil je niet lopen om de daklekkage nog erger te maken, gelukkig kun je lekdetectiemoorman.nl inschakelen om de oorzaak van de lekkage te achterhalen. Zij hebben professionele apparatuur om het lek snel op te sporen.

daklekkage

Zonder hakken en breken

Als voorheen de loodgieter moest komen voor een daklekkage, was je al op het ergste voorbereid. Vaak moest er op meerdere plaatsen worden gekeken, om te achterhalen waar het water vandaan kwam. Gelukkig is dit tegenwoordig niet meer aan de orde, door de moderne technieken die met het opsporen worden gebruikt is er geen hak en breekwerk meer nodig om een lekkage op te sporen. Dit scheelt niet alleen kostbare tijd, maar ook veel kosten om onnodige herstelwerkzaamheden te verrichten. Lekdetectiemoorman.nl is de expert in het opsporen van lekkages, zonder te slopen wordt een lekkage professioneel opgespoord. 

Water kan overal komen

Helaas weet je bij water nooit waar het precies vandaan komt, in de meeste gevallen is de plaats waar het water tevoorschijn komt of ligt niet de plaats van de daklekkage. Niet voor niets is het zo belangrijk om op een goede manier op zoek te gaan naar de lekkage zonder te breken, hoe eerder je het lek hebt gevonden hoe minder schade er is. Nadat het lek is gevonden, kan natuurlijk het bedrijf ook alle vormen van lekkages verhelpen zodat je weer comfortabel in je woning kunt wonen. lekdetectiemoorman.nl spoort niet alleen lekkages op, maar repareert deze ook.