kalibreren

Laat uw meetinstrumenten kalibreren door Kirat kalibratie Dordrecht!

Omdat ik veel met architectuur bezig ben en we een eigen aannemersbedrijf hebben, zijn wij heel veel in de weer met allerlei soorten meetinstrumenten. Zo hebben we apparatuur om metingen te constateren wat betreft afstand, stroom, stroomsterkte, druk, temperatuur en gewicht. Omdat deze instrumenten veel gebruikt worden, hebben we er natuurlijk ook het nodige onderhoud er aan.

meetinstrumenten

Kirat Kalibratie Service in Dordrecht.

Al onze onderhoud aan onze meet apparatuur laten we uitvoeren door Kirat Kalibratie Service (KKS) in Dordrecht. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het kalibreren van alle soort meetinstrumenten die je ook maar kunt bedenken. Denk bijvoorbeeld aan weegschalen, oscilloscopen, multimeters, analoge manometers, druktransmitters, temperatuurtransmitter en nog veel en veel meer. KKS staat garant voor een zeer professionele en onafhankelijke kalibratie van al uw meetinstrumenten. Zoals ik al zei gaat al onze apparatuur naar hun toe, en we zijn altijd heel tevreden over het geleverde werk van KKS. Mede daarom wil ik dit met jullie delen. Goede service en betrouwbaarheid moet beloond worden.

kalibreren

Een aanrader

Dus maakt u veel gebruik van meetinstrumenten op uw werkvloer en zijn die tijd voor een verse kalibratie? Neem dan eens gerust een kijken jij de website van Kirat Kalibratie Service. Het adres is www.calibratie-service-kirat.nl en laat u informeren via deze moderne website. Ik kan u garanderen dat dit bedrijf een onderhoudspartner kan zijn voor vele zakelijke jaren. Zoals Kirat dat ook bij ons al enkele jaren is.

onafhankelijk