eigen sokken bedrukken

Laat eigen sokken bedrukken met de naam van jouw bedrijf, of een ander ontwerp. Hiermee maak je zeker de blits en daarom doe je het juist. Vooral in de zomer is het leuk om met opvallende modellen rond te lopen. Je maakt de blits en meteen is het mogelijk om reclame te maken voor jouw bedrijf.

Via Feet This is het mogelijk om jouw eigen ontwerp te maken. Deze kan je gebruiken als relatiegeschenk, maar natuurlijk ook voor eigen gebruik. Elk model is gemaakt van prachtig materiaal van bijzonder goede kwaliteit. Er zit hier een dubbel loopvlak onder en dat maakt het lopen hierop zo comfortabel.

Mooie eigen sokken bedrukken

Eerdaags is het Koningsdag en hiervoor hadden wij bedacht om een reclamestunt te ontwerpen. Via Feet This hebben wij een grote bestelling gedaan met oranje sokken. Hierop willen wij onze naam laten zetten en hiermee lekker opvallen tijdens deze bijzondere dag. Een week voor dit feest gaan wij deze uitdelen en de mensen die gespot worden met deze kousen aan de voeten krijgen van ons een leuke verrassing. Wat dat is ga ik hier niet verklappen, maar leuk is het in ieder geval wel.

Wil jij meer weten over Feet This, neem dan zeker contact op met dit bedrijf. op hun website is al veel te vinden over dit bedrijf en het ontstaan hier van.