Logo Heijink

Een aantal weken geleden kreeg ik een ongeluk met een andere auto. Door het ongeluk had ik letsel opgelopen en de tegenpartij erkende geen schuld. Daarom ging ik ook op het internet opzoek aan letselschadeadvocaat verkeersongeval om een goede advocaat te vinden die mij kon helpen. 

Terecht gekomen op de website van Hijink Advocaten 

Toen ik op het internet op zoek ging naar letselschadeadvocaat verkeersongeval kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende advocatenkantoren bij mij in omgeving. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had verlegen sprak mij website van Hijink Advocaten mij het meeste aan. De website van dit advocatenkantoor is namelijk zeer overzichtelijk en bevat erg veel informatie die mij persoonlijk erg aansprak. Ook zijn er op het internet zeer veel reviews te vinden van voorgaande klanten die allemaal erg tevreden zijn over de hulp die zij hebben ontvangen. Nadat ik dit had gelezen besloot ik om contact met het advocatenkantoor op te nemen om een afspraak te maken.

oscar-hijink

Hijink Advocaten is een absolute aanrader 

Ik kon na het telefonische gesprek al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met een van de advocaten. Tijdens het gesprek hebben het uitgebreid gehad over het ongeluk en het letsel dat ik hierdoor had opgelopen. De advocaat was van mening dat ik een vergoeding zou kunnen krijgen en daarom besloot ik ook om hem in te huren om mij te helpen. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ik heb een vergoeding van de verzekering ontvangen. Daarom ben ik ook erg tevreden over Hijink Advocaten.