Een bedrijfsuitje is enorm belangrijk. Het zijn de momenten waar het bedrijf echt met elkaar samenkomt en echt gaat teambuilden. Dit teambuilden is enorm belangrijk voor het bedrijf. Het werkt natuurlijk niet als een team niet bij elkaar past, dan is het immers geen echt team meer. Een bedrijfsuitje is dus erg belangrijk. Alleen, wat voor bedrijfsuitje kies je dan? Wil je weten welke unieke bedrijfsuitjes er allemaal zijn? Lees dan snel verder!

Fun regatta

Een van de meest unieke bedrijfsuitje is de fun regatta. Een fun regatta is een echte zeilwedstrijd in naam van jouw bedrijf. Samen met een ervaren instructeur leer je de geheimen van het wedstrijdzeilen. Want hoe ga je overstag zonder snelheid te verliezen? Je vaart met meerdere boten van hetzelfde type op een korte wedstrijdbaan. De fun regatta is een complete dag. Je wordt ‘s ochtends om 9.30 verwacht en krijgt als eerste een uitleg over het zeilen. Na deze uitleg wordt er gezamenlijk geluncht en vervolgens barst de strijd op het water los. Afsluitend aan de dag is er een borrel, een diner of een barbecue. Wil je graag een fun regatta houden? Contact dan snel Enjoy Sailing en wie weet race jij binnenkort over het water!

Flying Heritage

Een ander uniek bedrijfsuitje is de flying heritage. Bij dit bedrijfsuitje ga je echt de lucht in. Er wordt een klein vliegveld afgehuurd, bijvoorbeeld in Teuge. Vervolgens zijn er een aantal vliegtuigen waarin je een rondje mee kunt vliegen. Het brengt je werknemers een unieke ervaring in de lucht met veel adrenaline. Er wordt natuurlijk ook aan de innerlijke mens gedacht. Er is een lunchroom en je kunt genieten van live cooking. Ook de mensen die de lucht niet durven hebben een leuke dag. Er is namelijk veel te zien op het vliegveld en je kunt gezellig borrelen op het terras.