Voor hoogwaardige kwaliteit full color printing bent u bij Bosman Reklame aan het juiste adres. Hier kunt u terecht voor full color printing in klein of groot formaat en op ieder denkbaar materiaal. Bosman beschikt over een modern printerpark van 1,60 tot 5,00 meter breed. Hierdoor kan er snel geschakeld worden, ook in volume en blijft het overzichtelijk. Snel en efficiënt op een redelijke resolutie voor veraf of loepzuiver op 720 dpi voor een fotopresentatie. Én met afwerking. Lamineren, lassen, zomen, ringen, confectioneren, etc met de nieuwste technieken en machines. In zowel serieproductie als op maat.

Specialist in full color printing en meer
Iedere dag weer zijn ze bij Bosman bezig klanten blij te maken met reclame uitingen zoals full color printing. Al meer dan 45 jaar houdt Bosman Reklame zich bezig met het ontwerpen en realiseren van allerlei soorten reclame-uitingen. Van gevelreclame tot raambelettering en autoreclame, vrijwel alles is mogelijk. Wilt u beter zichtbaar zijn? Schakel dan Bosman Reklame in. Bij iedere opdracht staan uw wensen centraal. Er worden altijd reclame-uitingen geproduceerd die volledig aan uw wensen voldoen. Bij Bosman bent u verzekerd van gedegen advies dankzij jarenlange ervaring. 

Wat u van Bosman kunt verwachten

– 45 jaar ervaring;
– Kwaliteitskeurmerk Sibon;
– VCA-gecertificeerde medewerkers in dienst;
– Nieuwste apparatuur (o.a. laserapparaten)
– Alle vervaardiging in eigen huis;
– Hoge kwaliteit;
– Persoonlijke service & maatwerk.

Meer weten over full color printing?
Bent u na het lezen van dit artikel ook enthousiast geworden over full color printing? En heeft u nog vragen over de mogelijkheden of wilt u graag advies op maat? Wij adviseren dan om geheel vrijblijvend contact op te nemen met Bosman Reklame. De specialisten staan u te woord en helpen u graag verder. Ook als u benieuwd bent naar het kostenplaatje dan helpen ze u hier graag mee. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan en u weet binnen een korte tijd met welke kosten u rekening moet houden.