Incasso

Een niet betalende klant is erg vervelend. Al helemaal wanneer u hier geregeld een brief over hebt verstuurd met de berichtgeving de factuur alsnog te voldoen. Enige mogelijkheid welke er nog bestaat is het inschakelen van een incassobureau. Wist u echter dat u een incassobureau no cure no pay kan inschakelen? Dit resulteert in het feit dat uw factuur voldaan wordt en tevens niet eerder een rekening voor uzelf komt.

Incasso

Schakel tijdig een bureau in

Uiteraard zit u hier niet op te wachten en kan het voor vervelende zaken zorgen. Echter is het zeer aan te raden om tijdig een incassobureau in te schakelen. Door het uit handen geven van een factuur bent u in ieder geval verzekerd van betaling. Mits uw debiteur het niet kan betalen. De kans bestaat natuurlijk dat uw debiteur in geen mogelijkheid de factuur kan voldoen. Hierdoor bestaat de kans dat het nog verder uit handen wordt gegeven, iets waar niemand op zit te wachten.

Incasso

Online invoeren

Bill incasso bied u de mogelijkheid om de openstaande factuur via het internet bij hun in te dienen. Dit wordt direct door Bill opgepakt waardoor u hier ook snel een bericht over zult ontvangen. Een geschikte incassobureau no cure no pay basis werkt voor u ook in het voordeel. U ontvangt namelijk niet eerder een factuur zodra uw eigen factuur is voldaan. Dit houdt in dat u hiermee aardig in de kosten kan besparen, wel zo prettig om te weten toch?