header_fv_btw

icon_logo_smallHet importeren van goederen naar Nederland blijft een lastige opgave. Er zijn veel belastingen en accijnzen waar je mee te maken krijgt en waar je rekening mee moet houden. Als formulieren niet goed ingevuld worden heb je al snel een probleem en kan de import soms niet meer doorgaan. Er komt ook nog eens BTW bij invoer kijken en om deze reden heb ik een professional ingeschakeld.

Alles geregeld

Helaas was het iets te vaak mis gegaan en daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat alles kon regelen voor mijn bedrijf. Het ging mij voornamelijk om het invullen van de papieren en het berekenen van alle verschillende dingen zoals BTW bij invoer. Een bekende van mij vertelde mij over de diensten van Vatrepinfo en daar was ik eigenlijk gelijk enthousiast over.

logo_website_zs2Omdat ik nog wat informatie wilde hebben over de diensten heb ik contact gehad met een van de adviseurs. Al snel was mij duidelijk dat dit precies was waar ik naar op zoek was. Het bedrijf zou al het papierwerk regelen voor de import van de goederen. Wat ik heel erg fijn vond was dat het bedrijf over ontzettend veel kennis en ervaring beschikte wat mij heel veel vertrouwen gaf.

De kosten voor de dienst waren naar mijn mening ook goed, omdat ik met de import best veel geld kon verdienen. Een import dat mislukt kan nogal veel geld kosten en daarom leek mij dit de veiligste en makkelijkste manier om alles te laten regelen. Tot op heden ben ik tevreden met de dienst!