Logo

finqle_profile_view-1Als freelancer ben ik afhankelijk van elke opdracht die ik binnenkrijg. Het is mij wel eens overkomen dat een opdrachtgever heel erg laat betaalde of dat er helemaal niet betaald werd. Voor mij kost dat natuurlijk extreem veel tijd en het geld dat ik niet ontvang is een groot verlies voor mij. Van een ondernemer had ik begrepen dat hier speciale diensten voor zijn die wat meer zekerheid bieden.

Meer zekerheid

Volgens die ondernemer die ik toen had gesproken moest ik op zoek gaan naar “freelance factoring“. Toen ik zocht naar freelance factoring kwam ik heel veel te weten over deze dienst. Het concept houdt in dat ik als freelancer een fq-screen-kredietcheckfactuur kan verkopen aan een factoring bedrijf. Dat bedrijf dat de factuur zou kopen zou mij dan ook het gefactureerde bedrag uitbetalen, maar er zou wel een klein percentage worden ingehouden “de factoring fee”.

Nadat ik heel veel informatie had opgezocht leek mij dit wel iets. Wat ik heel erg fijn vond aan deze dienst is dat ik niet verplicht ben om elke factuur te verkopen, maar dat ik zelf gewoon een selectie kan maken.

De dienst die ik gebruik wordt verleend door Finqle, Het bedrijf is heel erg goed, omdat ik via het internet mijn factuur aan kan bieden. Als ik inlog kan ik precies zien wat de status is van mijn factuur en of deze wel of niet goedgekeurd is.

Tot op heden ben ik tevreden met de diensten die zijn verleend door Finqle!