IOTA wallet

IOTA, geïntroduceerd in 2015, is een innovatieve, nieuwe gedistribueerde ledger technologie, die functioneert als de ruggengraat van het Internet of Things (IoT). IoT verwijst naar de verwachting dat alledaagse voorwerpen een eigen entiteit zullen worden op het internet. Het is open-source, wat betekent dat het gedecentraliseerd is en een open samenwerking aanmoedigt.

Een ander belangrijk kenmerk van IOTA is dat er geen fees aan te pas komen. Om een IOTA-transactie te versturen, moet jouw apparaat slecht twee andere, random geselecteerde transacties op het netwerk (Tangle) bevestigen.

Een verstuurde transactie moet vervolgens een toereikend niveau van verificatie behalen (het moet door een toereikend aantal gebruikers gevalideerd worden), voordat de ontvanger het als ‘’bevestigd’’ beschouwt.

Er zijn daardoor geen miners meer bij IOTA. Dit zorgt ervoor dat er geen grote hoeveelheden energie in mining gestoken hoeven te worden, en wordt het risico op validatiecentralisatie weggenomen. Ook hoeven er geen miner fees (beloningen) meer van het systeem afgetrokken te worden om betalingsvalidatie fees te betalen. IOTA wallet

 

Online IOTA wallet

 

Bitvavo exchange is een betrouwbare en goede uitkomst wanneer het kopen van crypto voor jou op het eerste gezicht wat lastig lijkt. Registreren is zo gedaan en je kan direct met euro’s je cryptovaluta aankopen. Er is geen minimum instapbedrag benodigd dus je kan al met het wisselgeld van de bakker beginnen.

 

Bitvavo is een nieuwe Nederlandse broker en heeft eind 2017 de deuren geopend. De broker richt zich vooral op eenvoud en zorgt ervoor dat men gemakkelijk cryptocurrency kan kopen. De website en het portaal zien er modern uit en werk dankzij de gebruiksvriendelijke interface erg gemakkelijk en intuïtief.

 

Maak een Online IOTA wallet aan bij Bitvavo