Icecast Streaming Server Per Luisteraar

Op zoek naar een streamingdienst om streams of internetradio uit te zenden? Maak dan gebruik van de Icecast Streaming Server Per Luisteraar bij IDFNV. Dit is een service waarbij je betaald voor het aantal maximale luisteraars of kijkers van jouw stream. De voordelen van deze service zal ik hieronder toelichten.

·         Je hoeft geen bestanden te downloaden. Er zijn ook geen andere onverwachte verrassingen waar je ook aan moet denken bij de aanschaf van deze dienst.

·         De plug-in zorgt ervoor dat je makkelijk mensen over de hele wereld op jouw stream kan laten afstemmen.

·         Als je behoefte hebt aan een uitbreiding of juist minder wilt betalen voor minder luisteraars of kijkers kan je het pakket makkelijk aanpassen. De pakketten zijn van 15 tot 1.000 luisteraars/kijkers.

·         Alle mediaplayers worden ondersteund voor zowel beeld en geluid. Players zoals Windows Media Player (WMP), Winamp, VLC, iTunes, Quick time, Webbrowser (poort 80 stream).

·         De streaming in onbeperkt beschikbaar 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Mochten er andere problemen voorkomen kan de klantenservice ook elke dag van de week de hele dag worden bereikt via telefoon of mail.

Mocht je nog meer vragen hebben over de diensten van IDFNV of meer informatie willen? Dan raad ik je aan om de website te bezoeken en te bekijken wat het beste bij je past.