muurstickermuursticker

Voor de kinderkamer hebben wij onlangs een mooie muursticker gekocht. Via de website van PLAKhetzelf is het mogelijk om dit te bestellen. Hier is een zeer groot assortiment van deze stickers te vinden. Je hebt de mogelijkheid om hier een leuk model uit te kiezen en te bestellen. Ook bestaat de mogelijkheid om hier zelf een ontwerp te maken en deze in de vorm van een sticker te laten maken.

Dit bedrijf is de expert van deze stickers ontwerpen, maar ook voor een mooie raamfolie ben je hier aan het juiste adres.

Bestel hier ook een mooie muursticker

Al meer dan 40 jaar is PLAKhetzelf  actief in deze branche. Hier is het mogelijk om voor op de muren, de ramen, maar ook voor reclameborden, dit bedrijf in te schakelen. Via hun website kan je een mooie foto of afbeelding uitkiezen. Heb jij een mooie vakantiefoto of een andere afbeelding dan kan je die hier ook voor gebruiken.

Over een paar maanden verwachten wij ons eerste kindje. Daarom waren wij druk bezig met het inrichten van de kinderkamer. Alle spullen stonden al op de plaats, alleen één muur was erg kaal. Op deze muur hebben wij nu een prachtige sticker besteld met een leuke beer. Online hebben wij deze bestelling gedaan en dat ging erg makkelijk. Alleen de afbeelding selecteren en de juiste afmetingen en wij konden op bestellen drukken. Het resultaat is prachtig en daar zijn wij erg blij mee.