Content creatie is enorm belangrijk voor ieder verschillend bedrijf. Het is de manier om je te onderscheiden van de concurrent. Om jezelf uniek te maken en natuurlijk om je bedrijf een gezicht te geven. Het is enorm belangrijk dat je jouw bedrijf een gezicht geeft. Op deze manier creëer je onbewust vertrouwen van de klant. Het is dus een goed idee om veel content te creëren, maar welke vormen van content creatie zijn er? FaceX legt het je graag uit!

Foto’s

Een van de belangrijkste dingen van content creatie zijn foto’s. Zonder foto’s is het moeilijk om mooie content te creëren. Je hebt natuurlijk foto’s nodig om mooie content te maken. Dan kun je natuurlijk stock foto’s van een gratis website afplukken, maar een nog beter idee is om gewoon foto’s van jouw bedrijf te laten maken. Mensen zien namelijk direct en snel of een foto een stockfoto is. Dit schept misschien nog wel meer argwaan dan geen foto’s. Maak dus foto’s van jouw bedrijf en van jouw eigen medewerkers. Hierdoor zal de klant al wat herkenning krijgen als de klant bij je binnen stapt.

Visitekaartjes

Een andere vorm van content creatie zijn natuurlijk de visitekaartjes. Het is enorm leuk om een mooi stel visitekaartjes te hebben. Hierdoor kun je gewoon iedereen de visitekaartjes geven die jij wilt hebben. Het grote voordeel daarvan is dat je gewoon je eigen contactgegevens bij de hand hebt. Het is de manier om mensen naar jouw website te lokken en om mensen benieuwd naar jouw bedrijf te maken.