G4S expert in Safety solutions
G4S is expert op het gebied van  G4S Safety solutions. Of het nu gaat om veiligheidstoezicht, brandweer of veiligheidskunde, bij G4S kun je rekenen op experts met jarenlange ervaring. Door middel van het maken van plannen en analyses, kunnen wij jou verder helpen in je project. Het adviseren en begeleiden van de samenstelling van een veiligheidscultuur in organisaties is de expertise van G4S. Gericht op oplossingen denkt G4S persoonlijk met je mee. Veiligheid is van noodzakelijk belang en dat beseffen de experts maar al te goed. Op de website kun je ook meerdere producten bestellen waardoor je nog beter beschermd bent.

Veiligheid is essentieel
Veilig kunnen werken wordt makkelijker met oplossingen van G4S. Door het maken van veiligheidsplannen, pak je de risico’s en zwakke plekken aan. De veiligheid is namelijk prioriteit nummer één. Je kan bij G4S voor verschillende soorten plannen kiezen. Een V&G-plan kan worden opgesteld samen met de experts en ook een evacuatieplan en nood-en interventieplan. Middels analyses kan je de veiligheidsrisico’s van het bedrijf beter in kaart brengen. Hierdoor kan je de risico’s van de werkzaamheden en onveilige situaties in grote mate, zoveel als mogelijk is, beperken. Dit kan door middel van een risicoanalyse, een Taak Risico Analyse (TRA) en een systematische analyse onveilige situaties. Wil je liever de veiligheidscultuur in je organisatie verbeteren? Door middel van fittesten, een kick-off meeting en een opzet VCA-dossiers kun je veiligheid in je organisatie nóg beter waarborgen.

Assortiment en service
In het assortiment op de website vind je producten die betrekking hebben tot gasdetectie, adembescherming en valbeveiliging. Deze producten zijn te bestellen via de website. Voor blijvende betrouwbaarheid van je veiligheidsmaterialen kun je terecht bij de professionele serviceafdeling. Deze afdeling is gespecialiseerd in technische controles, keuringen en het onderhoud van de materialen.