Een veilige werkomgeving
Veiligheidstrainingen zijn essentieel als je een veilige werkomgeving wilt creëeren. Wanneer je als werkgever werkt in een bedrijf, ben je verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving voor de mensen die werken in je bedrijf, ook wel je medewerkers genoemd. Door een plan van aanpak te maken en daarmee gestructureerd risico’s aan te pakken kan je de kans op ongevallen drastisch beperken. Ook wordt de kans op arbeidsgerelateerde gezondheidsklanten vele malen kleiner. Vanuit een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) kun je een plan van aanpak maken. Een erg belangrijk onderdeel van dit plan is de bekwaamheid van handelen van je medewerkers in een noodsituatie. De medewerkers moeten weten wat ze moeten doen in een noodsituatie. Voor veiligheidstrainingen ben je bij G4S Training & Safety bij het goede adres. G4S Training & Safety biedt verschillende veiligheidstrainingen  aan die bedoeld zijn voor medewerkers binnen bedrijven.

De trainingen
De trainingen zijn geschikt voor medewerkes van elk niveau. Het maakt dus niet uit of je medewerker bent, of werkt als directielid, voor iedereen is een passende veiligheidstraining. In de veiligheidstrainingen komen elementen van zowel BHV als EHBO aan bod. Ook kun je kiezen voor een specialistische training voor een specifieke branche.
Wil je graag zelf BHV instructeur worden? Dat is mogelijk bij G4S Training & Safety. Door het NIBHV is G4S Training & Safety gecertificeerd om de opleiding tot BHV Instructeur te verzorgen, specifiek gericht op het onderdeel brandbestrijding en ontruimen. Bij G4S Training & Safety ben je voor veiligheidstrainingen zeker in goede handen. Je kunt je direct via de website inschrijven en een trainingslocatie vinden bij jou in de buurt. Snel en eenvoudig je veiligheid verbeteren middels een gerichte training, kan bij G4S Training & Safety.