Constructie

Heb jij een civieltechnisch diploma en wil je graag aan de bak? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos! Zo kun je als ingenieur meerdere uitdagende functies bekleden. Het is hierbij maar net waar je voorkeur ligt. Zo kan het zijn dat je de constructie van grote objecten erg interessant vindt, maar kan ook zijn dat je je liever bezighoudt met het wegennetwerk binnen Nederland. Ongeacht de voorkeur zijn er altijd vacatures in de civiele techniek te vinden.

Het wegennetwerk

Het wegennetwerk van Nederland is ten opzichte van andere landen erg sterk. Wanneer we het hebben over wegen, kan er onderscheid gemaakt worden tussen verschillende soorten wegen. Zo zijn er vaarwegen, spoorwegen en autowegen. Al deze onderdelen spelen een belangrijke rol voor de Nederlandse economie. Zo dienen de wegen goed te zijn om te zorgen voor de beste import en export. Om dit voor elkaar te krijgen zijn er dagelijks duizenden mensen bezig met het ontwerpen van innovatieve ideeën. Wil jij ook deel uitmaken van dit belangrijke vakgebied? Kijk dan of een vacature binnen de civiele techniek bij jou past.

wegen

Constructie zorgt voor veilige gebouwen en objecten

Naast dat het wegennetwerk erg belangrijk is in Nederland, behoort ook de constructie tot een belangrijk onderdeel binnen de civiele techniek. Bij constructie wordt er namelijk gekeken naar de sterkte van grote objecten die gerealiseerd dienen te worden. Hierbij kun je denken aan een brug, maar ook aan een gebouw. Ook binnen de constructie zijn bedrijven altijd op zoek naar nieuw talent. Het is daarom een vakgebied om zeker mee in de overweging te nemen wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdagende baan.

vacatures civiele techniek