Vlag bedrukkenAls bedrijf zijnde is het van belang dat je goed opvalt. Zo kunnen spandoeken, rollupbanners en vlaggen je enorm helpen. Gelukkig zijn er veel bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Zo heb je reclamedeal.nl waar je ontzettend veel mogelijkheden hebt. Over het bedrijf staan veel goede recensies. Zo stond er dat ze een goede service hebben en ook producten leveren van goede kwaliteiten. Een klant als ik krijgt veel vertrouwen. Ik wilde daarom graag een Vlag bedrukken. De vlag moest wel een paar meter de lucht in, zodat het extra op zou vallen.

Op de website stond het telefoonnummer vermeld en daar heb ik heen gebeld. Ze stonden mij erg professioneel en vriendelijk te woord. Zo kreeg ik veel informatie en advies. Persoonlijk vond ik dat erg fijn! Ik ben toen verder gaan kijken op de website. Ik kwam er toen achter dat je de mogelijkheid had om je eigen vlag samen te stellen. Zo kon je je eigen afmetingen bepalen, materialen en afwerkingen.

Online een bestelling geplaatst. Foto's MS 135

Nadat ik alles nauwkeurig had ingevuld, heb ik mijn bestelling geplaatst. Het was allemaal erg gemakkelijk. Alles stond goed omschreven en het betalen was goed beveiligd. Het is daarom ook echt een aanrader om eens de website te bekijken van reclamedeal. In totaal heb ik maar drie dagen hoeven wachten op mijn bestelling. Op de service is dus niks op aan te merken. Mocht je een vlag willen bedrukken zou ik zeker de website bekijken. Ze maken het namelijk van uitstekende kwaliteiten!