Bent u een kapitein en vaart u regelmatig in havens? Doet u zaken op het water en zoekt u naar een manier om schepen en andere relevante zaken in de gaten te houden? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres! Hier wordt namelijk beschreven hoe u het beste het gewenste resultaat kunt bereiken op het gebied van de zaken op een overzichtelijke en duidelijke manier in de gaten houden. Hier is een term voor: fleet monitoring. Wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Monitoring

Met MyFleet kan je op simpele wijze schepen groeperen en in praktische vlootlijsten delen. Fleet monitoring is hier zeer sturend bij. Dit komt omdat dit de missende schakel in het proces is. Met fleet monitoring kunnen de ontwikkelingen en trends dus via schematische lijsten worden bijgehouden. In deze lijsten wordt informatie op basis van verschillende criteriapunten opgesteld. Deze punten zijn: nationaliteit, technisch management en scheepstype. De gebruiker kan soepel verschillende soorten vlootlijsten bij elkaar klikken. Tevens is deze informatie gemakkelijk te delen met collega’s met 1 druk op de knop. Op deze manier hoeft niet elke gebruiker zelf zijn informatie te beheren, maar kun je deze makkelijk delen met anderen.

De Koppeling is cruciaal
Het is met MyAlert mogelijk om een groep collega’s te koppelen aan een vlootlijst met fleet monitoring. Stel dat er een boot wordt verwacht in Brazilië. Medewerkers die hiermee te maken hebben krijgen dan een melding verzonden. Dit kan met fleet monitoring worden bijgehouden op een overzichtelijke en schematische wijze. Zo is iedereen tegelijkertijd op de hoogte en ready om te handelen als de situatie daarnaar vraagt. Het praktische van deze functie is dat alle gegevens ook meteen worden gedeeld. Ook is het mogelijk om weg te filteren wat niet van toepassing is voor de gebruiker. Dit voorkomt een hoop miscommunicatie.