Wilt u graag uw logo op pennen bedrukken als promotie? Bij promopen.nl weten zij hier raad mee. Promopen is een online shop waar pennen kunnen worden bedrukt met onder andere een bedrijfsnaam of logo. Bij dit bedrijf is er keuze uit verschillende categorieën. Er zijn budget pennen, luxe pennen en design pennen. Naast dat zij het belangrijk vinden om u een goede service te verlenen, vinden zij het milieu ook belangrijk. Zij hebben een aanbod duurzame pennen. Deze zijn bijvoorbeeld gemaakt door gerecyclede cd’s of door natuurlijk afbreekbaar plastic.

Waarom pennen bedrukken?

Er zijn veel verschillende manieren om uw bedrijf te promoten. Dit kan onder andere door het geven van een kaartje of het laten bedrukken van een pen. Een kaartje afgeven is effectief voor een korte tijd, mensen gooien dit sneller weg of raken dit kwijt. Pennen bedrukken is een effectieve manier van promoten voor een langere tijd. Een pen is een voorwerp die mensen niet snel weggooien als deze nog werkt. Pennen worden vaak uitgeleend aan klasgenoten, collega’s, familieleden of andere personen. Op deze manier komt uw bedrijfsnaam bij meerdere mensen terecht. Het is goed voor een bedrijf dat mensen hun bedrijfsnaam of logo vaker voorbij zien komen.

Contact

Wilt u graag uw pennen bedrukken en bent u benieuwd of Promopen de geschikte partner is? Voor vragen of contact kunt u het contactformulier van de website invullen. Ook kunt u langskomen in onze showroom. Deze is gevestigd in Elst, provincie Gelderland.