Op zoek naar een specialist die ervaren is in reclame-uitingen voor buiten? We laten u graag kennismaken met Bosman Reklame. Met een reclamebord voor buiten weet u zeker dat uw boodschap de juiste aandacht trekt. U bent verzekerd van de beste kwaliteit omdat alle reclame in eigen huis vervaardig wordt. Bosman biedt u de keuze uit diverse soorten reclame borden voor buiten, uw ideale bord zit er dus altijd tussen. Wat u ook in gedachten heeft: Bosman realiseert het voor u!

Een reclame bord in het perfecte formaat

U vraagt zich wellicht af wat voor formaat deze reclame borden voor buiten dan kunnen zijn. Vrijwel ieder formaat! Wilt u een bord voor buiten op de stoep? Dan heeft u de keuze uit drie soorten borden: waterbase, A-bord en een veerbord. Deze zijn leverbaar in verschillende formaten. Het is ook mogelijk dat u voor uw reclamebord interesse heeft in mooie reliëfletters of full colourwerk. Vertel de specialisten van Bosman Reklame wat uw wensen zijn en zij gaan graag voor u aan de slag. Bij iedere opdracht is één ding hetzelfde: de klant staat centraal. Er wordt gedurende het proces continu met u overlegd zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Uw reclame-uiting wordt met de grootste precisie ontworpen dankzij duurzame materialen, moderne apparatuur en ervaren vakmensen. Naast reclameborden voor buiten, vervaardigt Bosman ook lichtreclame, bewegwijzering, autoreclame, (raam)stickers, spandoeken en vele andere reclame-uitingen voor u.

Ervaren in reclame

Om wat voor reclame het ook gaat, van een reclame bord voor buiten, autoletters, gevelreclame of bewegwijzering: Bosman is uw specialist in reclame. Heeft u al een idee hoe u wenst dat uw reclame bord eruit komt te zien? Vertel Bosman uw wensen en zij denken graag met u mee om tot het beste resultaat te komen. Als u dat wilt kan er een medewerker langskomen om uw pand te bekijken. Zo kan er gekeken worden hoe de identiteit van het bedrijf het beste weergegeven kan worden. Bij iedere reclame-uiting wordt er goed gelet op uw persoonlijke huisstijl gelet zodat beide overeenkomen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de opties voor reclame borden online of breng een bezoek aan de showroom in Rotterdam. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Bosman Reklame.