Wanneer je op zoek bent naar een administratiekantoor zzp, dan ben je hier bij Frank Hendriks aan het juiste adres. Bij dit kantoor zijn zij op de hoogte van de wetten en regels binnen het fiscale gebied. Zo kunnen zij je ook helpen bij de volgende punten:

  • Het samenstellen van een ondernemingsplan
  • Salaris administratie
  • Het geven van advies
  • Financiële administratie
  • Fiscale dienstverlening

Als beginnend zzp’er ben ik enorm goed geholpen door dit kantoor. Vooral bij het samenstellen van mijn ondernemingsplan heb ik zeer goede hulp gekregen. Mede dankzij de hulp van het kantoor heb ik een mooie samenvatting kunnen maken van alle facetten van mijn onderneming en hoe deze eruit komt te zien. 

Administratie uit handen gegeven

Ondertussen is mijn eigen bedrijf al opgestart en ben ik bezig om klanten aan te trekken. Het administratiekantoor zzp heeft mij hiermee zeer goed geholpen. Natuurlijk had ik zelf wel het één en ander op papier gezet, maar kwam er snel achter dat veel punten niet klopte. 

Het administratiekantoor heeft een gedeelte van mijn administratie uit handen genomen. Zo hou ik zelf tijd en energie over om in mijn nieuwe bedrijf te steken. Elke maand wordt er een controle over mijn administratie gehouden. Doordat ik elke maand een mail krijg over mijn boekhouding, blijf ik op de hoogte.