Void etiketten kunnen niet verwijderd worden zonder dat ze beschadigd raken. Dus als er mee geknoeid is zie je dat direct. De tekst VOID wordt zichtbaar in het etiket en verdwijnt niet meer. Zulke stickers kunnen dus niet worden verplaatst naar een ander product zonder dat het merkbaar is. Beveilig je eigendommen met professionele etikettering. Goede etiketten kopen voor langdurige veiligheid, dat geeft een zeker gevoel. Bij het bestellen raden we soms aan een extra beschermlaagje over de void sticker te laten aanbrengen in verband met vuil. Het beschermlaagje laat de eigenschappen van het etiket intact en beschermt ook tegen de inwerking van agressieve schoonmaakmiddelen.

Voorkom fraude, koop void stickers voor je bedrijf
Net als alle andere stickers kunnen we ook in dit soort labels maatwerk voor je leveren. Deze etiketten worden ook gebruikt als verzegeling van verpakkingen. Dus als jouw bedrijf producten maakt die alleen geretourneerd mogen worden in een ongeopende verpakking dan bieden void stickers de perfecte oplossing om te controleren of de verpakking inderdaad niet open is geweest. Alleen al de aankondiging dat je met zulke labels werkt zal fraude ontmoedigen. Beveiligingslabels zijn leverbaar in een speciale structuur en een speciale belijming waardoor het etiket in delen uit elkaar valt als iemand het probeert te verwijderen. Door de speciale eigenschappen die dit etiket snel afbreekbaar maken is een combinatie met lamineren hier niet mogelijk.

 

Security labels voor je eigendommen
Void labels bieden je bescherming voor je eigendommen. Je kunt met deze stickers je spullen personaliseren en bewijzen dat bijvoorbeeld een apparaat of laptop echt van jou is. Verwijdering van deze speciale labels is zinloos. Het lukt nooit om de sticker in zijn geheel te verwijderen, en elke poging om zoiets te doen blijft zichtbaar. Kies dus voor veiligheid en bestel snel onze hogwaardige stickers.