Habraken

Ben jij opzoek naar een goede en betrouwbare naaimachine? Dan raad ik je aan om snel in contact te komen met Habraken. Dit bedrijf weet namelijk als geen ander hoe dat een naaimachine hoort te werken. Bovendien hanteert dit bedrijf aantrekkelijke kosten om het te bestellen. Zelf werken wij al een lange tijd met een professionele naaimachine. Echter beginnen wij de laatste tijd te merken dat deze machine het niet lang meer gaat volhouden. Vaak laat de machine een steek vallen en dan moet het weer opnieuw erop gezet worden. Daar baal ik behoorlijk van waardoor ik ervoor heb gekozen om nieuwe machines aan te gaan schaffen. Eerst nog wel een bedrijf zien te vinden die het voor ons kan realiseren.

Habraken

Terecht gekomen bij Habraken

Door een compagnon van mij hierover te vertellen kwam hij al snel met het advies. Ik moest maar eens op de website van Habraken kijken. Volgens mijn compagnon heb je daar de beste machines die je maar kunt vinden. Dit was natuurlijk perfect voor mij waardoor ik hier ben gaan kijken. Al vrij snel merkte ik dat je hier vrijwel iedere machine kunt bestellen die krachtig en geschikt is voor de professionele productie. Wij maken zelf carnaval kleding waardoor de machines dag in en dag uit aan het werk zijn.

De bestelling heb ik geplaatst en nog geen drie dagen later stond de machine al aan het werk bij ons in de fabriek. Een geweldige machine waar wij met onwijs veel plezier aan werken. Ook voor de rest van het personeel hebben wij inmiddels een bestelling geplaatst bij Habraken.