Hoe kan ik het aantal views van mijn Youtube video vergroten? Dit is een veel gestelde vraag in social media land. Voordat we beginnen, is het belangrijk op te merken dat er geen perfecte methode is om van je video een nachtelijk virussucces te maken. Het kan even duren voordat je video’s van start gaan, maar met deze tips ga je zeker in de goede richting en krijg je meer weergaven dan die je vandaag krijgt.

Videoboodschappen

Een manier om meer views van je YouTube-video’s te krijgen, is door ze te plaatsen als videoreacties op populairdere gerelateerde video’s. Het is gemakkelijk om te doen en je krijgt een aanzienlijk aantal klikken, als je geluk hebt en bij de juiste video post. Dus hoe doe je dat? Ga naar de video waarnaar je je video reactie wilt plaatsen. Je zult merken dat je naast het opmerkingen vak op “Een videoreactie maken” kunt klikken. Klik erop en je wordt doorgestuurd naar een pagina met al je video’s. Klik op degene die je wilt gebruiken als je videoreactie. Het duurt twee seconden en kan een goede manier zijn om wat extra videoweergaven te krijgen.

Community

Als je nog geen gebruik hebt gemaakt van de YouTube-community, dan is dat echt zonde. Door commentaar te geven op video’s die je leuk vindt, je te abonneren, andere coole videomakers te volgen en contact te maken met je YouTube-idolen, kun je veel goed doen. Niet alleen wordt je naam verspreid, maar je kan ook mensen aanmoedigen op om naar je kanaal te gaan en je video’s te bekijken. Het helpt ook om je netwerk te verbreden en deuren te openen voor toekomstige samenwerkingen. Samenwerken met andere YouTubers is geweldig (vooral wanneer ze een eigen volgsysteem hebben), omdat je tijdens je samenwerking elkaar aan de volgende introduceert, hopelijk leidt dat weer tot meer abonnees en fans.

Actuele inhoud

Tenslotte, als je in korte tijd veel meningen wilt krijgen, is een van je beste manieren om een ​​aantal onderwerpen te maken over iets dat nu groot is. Het zou een remix kunnen zijn van een al populaire video, een cover van een populair nummer, een recensie of parodie op een film die net uitkwam, of iets gerelateerd aan een groot nieuwsverhaal. Geef je video een titel op dezelfde manier als de originele clips, nummers, filmtrailers of nieuwsverhalen en niet alleen zal je video in dezelfde resultaten verschijnen, maar je kunt ook terechtkomen in de zijbalk van de populaire clips als aanbevolen video.

Youtube views kopen

Tegenwoordig wordt Youtube views kopen steeds populairder. Dat komt omdat mensen sneller geneigd zijn om video’s te bekijken die vaak bekeken zijn, én omdat Youtube deze video’s hoger positioneert waardoor ze automatisch nog vaker bekeken worden. Vaker bekeken worden leidt bovendien tot meer likes en meer abonnees. Youtube views kopen is dus helemaal geen slecht idee.