Stel, u begint een eigen zaak. Bijvoorbeeld een leuk koffietentje in de binnenstad, een kapper in een leuke volksbuurt of een winkeltje met exclusieve kleding. Dan wilt u natuurlijk dat de betalingen goed verlopen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Zo kunt u zich focussen op de kerntaken van jouw bedrijf. Maar hoe? Dan kunt u aankloppen bij Janssens Kassasystemen. Want daar verzorgen ze niet alleen puur de kassasystemen, maar staan ze ook altijd klaar voor service en onderhoud. En wat het helemaal makkelijk maakt is een kassasysteem op de tablet. Lees verder voor de voordelen!

De voordelen van tabletkassa

Waarom kiezen voor een tabletkassa? Zo heeft u altijd en overal ter wereld toegang tot uw omzetten, de tablet is eenvoudig en overzichtelijk te bedienen en het is modern en zakelijk. En dat past natuurlijk precies bij een startende onderneming. En wat makkelijk is, u bepaalt zelf of het kassasysteem draait op een eigen tablet, een smartphone of op een desktop. Wat wil je nog meer? Want de kassa is gebruiksvriendelijk, u profiteert van lage kosten, u heeft altijd connectie met uw bonprinter en is verder te koppelen met andere apparaten. Ideaal, want zo kun je altijd gebruik maken van uw kassasysteem.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u nieuwsgierig en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Want ze staan graag voor u klaar, om de beste oplossingen op maat te maken die aansluiten bij uw wensen. U bent ook welkom in één van de vestigingen in Nijmegen of Deurne. In Nijmegen bent u welkom voor de verkoop en trainingen en in Deurne kunt u aankloppen voor administratie en support. U leest het, de service is goed geregeld. Dat kan alleen zorgen voor een prettige samenwerking!